miercuri, 24 aprilie 2013

Baiatul ideal

     O privire dragalasa,un zambet.
     El e cel care iti spune "Buna dimineata" cand te trezesti.El e cel care are grija de tine si te trateaza ca un copil mic cand esti bolnava ;)).E baiatul care nu suporta sa te vada trista,care ar muta muntii doar ca sa te faca sa zambesti.
     E baiatul care te saruta cand vorbesti prea mult,care te strange in brate si-ti spune "Te iubesc!".E baiatul care desi a avut o zi grea,se plimba cu tine peste tot,daca asta te face fericita.E cel care te iubeste atunci cand meriti cel mai putin.
     E baiatul care te accepta asa cum esti.Care nu vrea sa schimbe la tine nimic pentru ca s-a indragostit de tine asa.E cel care te tine in brate atunci cand plangi si cel care te iubeste atat in momentele tale de isterie,de gelozie,dar si in momentele de calm.E baiatul in bratele caruia te simti in siguranta,simti ca nimic nu te poate rani.E baiatul care te face sa te simti frumoasa chiar si atunci cand esti nemachiata,ciufulita,oricum ai fi.E baiatul de care iti e dor chiar daca au trecut 3 ore de cand nu v-ati vazut ;)).Baiatul langa care nu ti-ar parea rau sa stai muuult timp ).
     E genul de baiat cu care iti faci planuri de viitor cu toate ca sunteti "mici".E tipul inalt pentru care te-ai ridica pe varfuri sa-l saruti.E genul de baiat in prezenta caruia inima iti bate mai tare,cel care inca te face sa ai fluturi in stomac atunci cand te saruta.Cel care e afectat, la fel de tare ca si tine, atunci cand va certati sau atunci cand iti greseste.E genul de baiat caruia ii e frica sa nu te piarda si-ti recunoaste ca e gelos :).Si e dragut cand e gelos :o3.
     Hmmm...E baiatul care te place atunci cand esti serioasa,dar si atunci cand te comporti ca un copil.E baiatul care se prosteste in fata ta pana te vede zambind.E cel care ar da orice sa fie langa tine atunci cand ai nevoie de o imbratisare.
     El e cel care te asculta,te intelege si-ti da sfaturi cand ai nevoie.Cel care spune "Nu o vreau pe alta,atata timp cat te am pe tine".E cel care iti inveseleste fiecare zi.E baiatul care e mandru de tine orice ai face.E cel care iti observa tristetea doar privindu-te in ochi.
     El e cel care incearca sa te cunoasca pe fiecare zi mai mult.E baiatul care te iubeste pe zi ce trece mai mult si-ti spune asta mereu.
     E baiatul pe care trebuie sa-l tii langa tine :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu